Zenekar

Zenekar

Kormos János ’’Janó’’ gitár

Janó a budapesti Bartók Béla Zeneművészeti Szakiskola jazz tanszakán és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanárképző karának jazz tanszakán végzett, Babos Gyula növendékeként. 30 éve áll folyamatosan színpadon. Jazz zenészként olyan világfesztiválokon szerepelt, mint a montreali Festival International, Hágában a Nordsee, Nürnbergben az Ost-West, Bombayben a Jazz Yatra.

Kedvenc műfaja a fúziós jazz-rock. 27 éve tagja Szendőfi Péter Fusion Group zenekarának.

Session gitárosként játszott Cserháti Zsuzsa, Bródy János, Zséda és a Jazz+Az zenekarban. Jelenleg olyan előadókkal dolgozik együtt, mint a Princess, Geszti Péter, Szulák Andrea, Szentpéteri Csilla, Hevesi Tamás stb.

1998 óta a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete Kőbányai Zenei Stúdiója, az ország első számú ilyen típusú intézményének a gitár oktatója.

Szakmai munkásságáért többször kapott Arany Zsiráf, eMeRTon és Artisjus díjat is.

Elek Norbert zenekarvezető, billentyű

Norbert 5 éves kora óta zongorázik: akkor döntötte el, hogy neki ez lesz az élete, és azóta megingathatatlanul kitart mellette. 16 éves koráig klasszikus zongora tanulmányokat folytatott, majd a Postás Zeneiskolában, a Kőbányai Zenei Stúdióban és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen folytatta, jazz-zeneszerzés és hangszerelés szakon.

„Diploma szerzésem után pár évig tanítottam is – alapfoktól egészen egyetemi szintig-, de egyre gyakoribb és hosszabb idejű külföldi felkéréseim miatt azóta már „csak” mint zeneszerző, hangszerelő és zongoraművész dolgozom, a tanítást abba hagytam, amíg fizikailag bírom a tempót.”

Zeneszerzőként és hangszerelőként számos hazai és külföldi produkcióval dolgozik együtt, valamint több zenekarban játszik jelenleg is zongoristaként és billentyűsként.

Kovács Norbert
dob

Norbi 16 évesen kezdett el komolyabban foglalkozni a dobolással. Debrecenben, a Simonffy Emil Zeneiskolában volt magántanuló, később Budapesten Martonosi György és Szendőfi Péter tanítványa lett. Felvételt nyert a székesfehérvári Dr. Lauschmann Gyula Zeneművészeti Jazz Szakközépiskolába majd a Kodolányi János Főiskola Jazz Tanszakára.

2003-ban a debreceni Rocksuliban kezdett tanítással foglalkozni, 2007-ben Budapesten a Budai Művészképző Művészeti Iskola tanára lett, és 2012-től a budapesti Rocksuli dobtanára.

Jelenleg, session munkái mellett tagja a Princess, Mrs. Columbo, Szentpéteri Csilla, Bognár Szilvia és az etNoé, Szulák Andrea, Csákányi Eszter zenekaroknak, valamint több színházi produkcióban is közreműködik (Magyar Színház, HadArt Színház, Centrál Színház, Karinthy Színház, Turay Ida Színház).